keskiviikko 6. tammikuuta 2010

oh baby -92

Värikäs ja baggy kesä -92 toi mukanaan myös seuraavan leffan: oh baby! Pääesiintyjinä: Toma, Jantunen, Puupponen, Hakki, Turku boys ja exrana meitsi ja Jape. Kokonaisuuden kasasi Pauni, mutta kuvaajina oli ties ketä. Multa on jääny mieleen tästä leffasta päälimmäisenä Häivölän fs rokkari Tapiolassa, Hakin noseslide shoveit, Kiven trikit Alepan rappusista ja Puupposen Pasila lainit rappusille asti. Tais olla Puupponen eka joka teki noita kurbilta rappusiin raneja... joten tässä oh baby! PS. Lopussa Japen kiesi ennen Audi huumaa.

4 kommenttia:

  1. ettei vaan ois -93

    VastaaPoista
  2. mihin joni häivöl' menehtyi?

    VastaaPoista
  3. Sydänpysähdys. synnynnäinen sydänvika. Moni utelias ja asioihin vihkiytymätön haluaisi varmasti jotain suurta dramatiikkaa ja yhdistää hänet douppiin tms.

    Oikeastaan tyhmää edes kertoa täällä asiasta. Ne jotka tietävät, ne tietävät, muut voi omissa päissään keksiä mitä hyvänsä tarinoita.

    Muistan miehen jo kouluajoilta Vantaalta.
    Siihen aikaan ei vielä moni skeitannut. Häntä pidettiin friikkinä, mut eiks aina kaikkia staroja? Hieno ura, liian lyhyt Elämä. Mutta hän eli sitä TÄYSILLÄ. <3

    R.I.P. Joni

    -illu-

    VastaaPoista
  4. Milloin Häivölän Joni kuoli?

    Mä olin samalla yläasteella. Sitä pidettiin friikkinä skeittarina, mutta kyllä sitä moni salaa kunnioittikin. Se oli asiansa takana.

    Ikävä juttu. Aivan liian nuorena lähti, jos jo alle nelikymppisenä autuaammat skeittirampit kutsuvat.

    R.I.P.

    VastaaPoista