torstai 10. joulukuuta 2009

Yhteys on luotu

Sain vihdoin hommattua VHS:n ja koneen välille yhteyden ja oon kerenny jo siirtää pari vanhaa leffaa "talteen" esim. "Velvollisuus", "Humalatila", todella kova Turkupätkä "Muistoja vuodelta '92" ja klassikko sessarit psycho hallilla 21.1.1990.

Laittelen pätkii sieltä sun täältä tai sit kokonaisuuksia... katsotaan. Tässä alkuun pari ottoo kesältä -92.

Salon kaupunki oli pyytänyt, jostain syystä mitä en muista... muusta kuin ilmeisestä, Turku jätkii tulee demottamaan. Koivikko on aina ollu tapaus kun sen on nähnyt laudan päällä, joten me ei petytty silloinkaan. Tuubi varmaan poistaa äänet ku "DJ tiesmikä" soitti Salt n' Pepaa taustalla.


Sit tässä "Humalatila" -leffan intro. Sanalla "leffa" tarkoitetaan et kassut oli kuvattu täyteen ja piti saada tilaa. Joten eiköhän aina yhessä kesässä tullu 3-4 proggista kasattua.


3 kommenttia:

  1. Vanha kunnon farmoksen tontti. Hienoa nähdä jotain tuosta parkista. Siellä oli vielä se vertti ja kaikki. Mahtavaa. Löytyisikö sulta lisää matskua farmokselta tai muualta Salosta. Olisi hienoa nähdä.

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä matskua löytyy läjäpäin... Yhteensä noin neljän vuoden ajan asuin Salossa joten siltä ajalta on kaikenlaista. Löytyy myös pari hallileffaa sieltä vanhasta veturitallista joka on nyt joku galleria tai yms.
    Laitan illalla tulee taas lisää matskuu Salosta.

    VastaaPoista
  3. Neljältä vuodelta ja muutama projekti kesässä niin kyllä sulla jonkun verran materiaalia niiltä ajoilta taitaa olla.
    Taitaa se vanha halli nykyään olla taidemuseo. Hienoa olis nähdä aikaisempaa taidetta samaisesta hallista!

    VastaaPoista